SaltyMilk® (Kamer van Koophandel, Hilversum: 32141143), verleent u hierbij toegang tot www.saltymilk.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen, ontwerpen. SaltyMilk® behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID
SaltyMilk® spant zich in om de inhoud van www.saltymilk.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.saltymilk.nl aangeboden ontwerpen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze ontwerpen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van SaltyMilk®. In het bijzonder zijn alle prijzen op www.saltymilk.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

AUTEURSRECHTEN
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze ontwerpen (zoals beelden, logo en teksten) liggen bij SaltyMilk®. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze ontwerpen is niet toegstaan zonder schriftelijke toestemming van SaltyMilk®, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

OVERIG
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

© 2015 - 2022 SaltyMilk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel