GEBOORTEKAARTJES

Hoe het werkt
Als je een geboortekaartje hebt uitgezocht en besteld, ontvang je een e-mail met de bevestiging van je bestelling. Je kunt per mail je tekst en eventueel foto doorsturen aan info@saltymilk.nl

In afwachting op jullie wonder
Salty Milk maakt vervolgens een digitale proef van de aangeleverde tekst. Je ontvangt van ons via de mail een digitale proef binnen 3 werkdagen. Mocht je wat willen wijzigen dan geef je dit aan via de mail en wij zorgen dat dit wordt aangepast. De enveloppen kunnen vast worden toegestuurd, zodat je deze vast van adressen kunt voorzien.

Als je wonder er is
Na de geboorte neem je contact op met Salty Milk en stuur je de geboortegegevens en eventueel foto's van de kleine door via de mail. Wij maken het kaartje gelijk gereed en sturen nogmaals een digitale proef. Deze moet goed gecontroleerd worden en als alles goed is, kun je de digitale proef in een mail goedkeuren.
Hierna worden de kaartjes gedrukt. 

Levertijd 
Wanneer de bestelling voor de geboorte geplaatst wordt, kan de proef vooraf worden aangepast, eventueel met namen voor een jongetje of meisje wanneer je het geslacht op voorhand nog niet weet. Wanneer de kleine er is, hoeven alleen de geboortegegevens nog ingevoerd te worden. 
De betaling kan al worden voldaan en de enveloppen al verzonden, zodat deze vast geadresseerd en gefrankeerd kunnen worden.

Deze werkwijze zal de snelste zijn qua levertijd.

Wanneer de bestelling na de geboorte geplaatst wordt, kunnen de enveloppen niet op voorhand verzonden worden.

Alle kaartjes zijn uniek, handgemaakt en handwerk. Als de digitale proef op een werkdag voor 12.00 wordt goedgekeurd, dan worden de kaartjes de volgende werkdag gedrukt en is er nog een dag voor handling nodig. Dus bijvoorbeeld maandag voor 12.00 goedgekeurd, wordt het pakket donderdag verzonden. 

Verzending
Nadat de kaartjes zijn gedrukt, worden ze met DHL naar je verstuurd. Meestal worden de pakketjes de volgende dag geleverd. Dit kunnen wij niet garanderen.


KAARTJES
De kaartjes worden als ze voor 12:00 op een werkdag besteld zijn, dezelfde dag verzonden.

POSTERS
De posters worden binnen 1-2 werkdagen verzonden.

© 2015 - 2022 SaltyMilk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel